Dressyrpass med Nellie

Milou Ekwalls foto.

Milou Ekwalls foto.

Milou Ekwalls foto.

Milou Ekwalls foto.

Här är lite bilder från lördagens dressyrpass på Exet. Den första bilden är jag som rider och dom tre sista är min kompis Nellie som rider. Vi är typ på en parkering med sandgrus eftersom att det pågår ombyggnation i paddocken. Jag är så nöjd över hur Exet har utvecklat särskilt de senaste månaderna. Det första halvåret gick det skit med Exet, han skenade iväg, vägrade att gå fram och bockade varje dag. Sedan efter det halvåret gick ett år av halvdan träning. Han gick framåt men han var jätte stark och kunde inte bära sig över huvud taget. Nu efter att ha haft honom i två år kan han jobba under sig fint i skritt och trav och vi jobbar fortfarande på bärigheten i galoppen. Han har en lång väg att gå för att utveckla en fin överlinje och jag jobbar mycket på att han inte ska gå under lod. Jag red första delen av passet och Nellie andra. Och vi fick fina bilder från honom. Han har tappat en baksko så han får skos på torsdag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>